Májusban rálelhetünk a túlvilág szépségére a Hauntii című kalandjátékban

2024. március 23.
4.8091
Remulto profilja, adatai
Remulto
Hivatalosan is bejelentésre került, miszerint május 23-án érkezik a Moonloop Games LLC új játéka, a Hauntii, amely konzolokon és PC-n is tiszteletét teszi és egy olyan utazásra invitál mindenkit, amelyben talán végre rálelhetünk az élet értelmére.

A történet szerint Hauntii, naiv, de bátor főhősünk eltökéli magát, hogy az őt gyötrő kérdéseire választ talál. A játékban szereplő fény és sötétség közötti ellentét szolgál majd a játékmenet nagy részeként, de természetesen a históriában is fontos szerepe lesz ezen párosnak. A produktum egy lenyűgöző audiovizuális élményt kínál, amiben a látványvilág és a zenei aláfestés egyvelege művészi módon szól majd hozzánk.

Hauntii, a parányi szellem kalandja tehát május 23-án érkezik Playstation 4-re, Playstation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és Windowsra, Macre valamint Linuxra is. Alább megtekinthető egy videós előzetes, amely a megjelenési dátumra emlékeztet mindenkit és arra, hogy bizony egy nagyszerű történet részesei leszünk, ha benevezünk erre a játékra.

Nézd nagyban ezt a videót!Hauntii, amely konzolokon és PC-n is tiszteletét teszi és egy olyan utazásra invitál mindenkit, amelyben talán végre rálelhetünk az élet értelmére.'>
3 hozzászólás

zender

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nagyon érdekes a látvány!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nagyon nem jön be...

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez de nagyon furán néz ki!

válasz erre
Hauntii
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMitüzenarádió profilja