Májusban érkezik a The Surge fejlesztőinek legújabb alkotása, az Atlas Fallen

2023. március 01.
32.3361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Egy új projekten dolgoznak a brutális soulslike kaland, a The Surge alkotói, az Atlas Fallen címmel érkező nyílt világú RPG-ben mitikus teremtményeket, legendás szörnyeket fogunk levadászni, a megjelenési dátum mellett néhány képet is kaptunk a játékból.

A Deck 13 egészen új vizekre evez majd idén májusban, érkezik ugyanis az Atlas Fallen névre hallgató szerepjátékuk. Egy festőien szép sivatagi tájon fogunk kalandozni, a különféle mágikus erővel felruházott kalandorainknak mitikus lényekkel, szörnyekkel kell majd szembenézniük, a megbolondult istenek uralmát kell majd megtörnünk.

Alakváltó fegyverek, különféle hősök és erőteljes képességek széles tárháza áll majd a rendelkezésünkre, a pörgős harcok során pedig nem árt majd előre tervezni és kiismerni a különféle bossok tulajdonságait, erősségeit és gyengeségeit, hacsak nem akarjuk nagyon gyorsan alulról szagolni a homokdűnék nemlétező ibolyáit.

Az Atlas Fallen megjelenésére már nem is kell sokat várnunk, május 16-án érkezik a játék PC-re, Xbox Series X/S-re és PS5-re, a grandiózus kalandba pedig egyedül vagy egy jóbarátunk oldalán is belevághatunk. Addig is kedvcsináló gyanánt hoztunk nektek pár képet a játékból:

Májusban érkezik a The Surge fejlesztőinek legújabb alkotása, az Atlas Fallen - 2. képMájusban érkezik a The Surge fejlesztőinek legújabb alkotása, az Atlas Fallen - 3. képMájusban érkezik a The Surge fejlesztőinek legújabb alkotása, az Atlas Fallen - 4. képMájusban érkezik a The Surge fejlesztőinek legújabb alkotása, az Atlas Fallen - 5. kép

Atlas Fallen címmel érkező nyílt világú RPG-ben mitikus teremtményeket, legendás szörnyeket fogunk levadászni, a megjelenési dátum mellett néhány képet is kaptunk a játékból.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Koncepció képeken egész állat!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Kváncsian várom, nekem tetszett a Surge is sokakkal ellentétben.

válasz erre
Atlas Fallen
20.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja