Macre is érkezik az ELEX 2

2023. május 30.
18.5521
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A PC-s és konzolos megjelenést követően a Piranha Bytes bejelentette, hogy a tudományos-fantasztikus RPG, az ELEX 2 Mac-re is megjelenik az idén nyáron és a fejlesztők szerint a Mac App Store egyik úttörője lehet a grafikus tulajdonságai miatt.

Az ELEX 2 egy nyüzsgő, nyitott világot kínál, amelyben öt frakciót találhatunk, mindegyiknek megvan a maga lebilincselő története, amelyet megismerhetünk és átélhetünk. A játék kitalált világa, Magalan, tele van rendkívüli lényekkel, rejtett titkokkal és lélegzetelállító kilátásokkal, felfedezőként a lehetőségek határtalanok.

A játékban minden egyes helyet megvizsgálhatunk, a jetpack használatával felszállhatunk az ősi felhőkarcolók tetejére, vagy leereszkedhetünk egy földalatti barlang mélyére. Az ELEX 2 idén júniusban érkezik Macre és a Mac App Storeban lesz elérhető, a fejlesztők szerint a cím azon kevés játék közé tartozik, amely kifejezetten a Metal árnyékolási nyelvre optimalizált shaderekkel rendelkezik.
ELEX 2 Mac-re is megjelenik az idén nyáron és a fejlesztők szerint a Mac App Store egyik úttörője lehet a grafikus tulajdonságai miatt.'>
3 hozzászólás

VaPe

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Korrekt!

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

M chipeken fut is majd mint a barom, ebben biztos vagyok.

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 3 hete és 2 napja

Jó látni hogy vannak fejlesztők akiknek léteznek platformok.

válasz erre
ELEX 2
18.240 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja