Advertisement

Lehet folytatása a Valheimnek, de nem az eredeti ötlettel

2022. november 28.
39.3901
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Valheim folytatására határozottan van lehetőség - árulta el Robin Eyre vezető művész a GamesRadarnak adott interjújában, bár Eyre kezdeti ötlete, amely drámai változást jelentett volna a játékstílusban, látványvilágban, úgy tűnik, nem valószínű, hogy megvalósul.
 

A szakembernek volt néhány ötlete arra vonatkozóan, hogy a Greydwarf játék közvetlenül Valheimhez kapcsolódjon egy több mint egyszerű történetben, például a játék kiegészíthette volna az eredeti Valheimet.

Eyre a következőket nyilatkozta:

Nemet mondtak nekem, szóval ez nem történik meg. Viszont szeretnék egy Greydwarf játékot készíteni, amiben greydwarvesként játszol a vikingek ellen.


A szörnytípus, amely Eyre szívéhez közel áll, a szürke törpe, egy faszerű lény, amely megtámadja a játékosokat, miközben a világ sötét erdei között barangolnak, így Eyre ötlete megfordította volna a felállást, a vikingek ellen küzdhettünk volna. Bár egyelőre nem jelentették be hivatalosan a folytatást vagy a spinoffot, Jonthan Smars vezető fejlesztő ugyanebben az interjúban azt mondta, hogy a vállalat elkötelezett az alapjátékon való munka folytatása mellett.
2 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hát ez van, legalább megfognak egy másfajta közösséget is majd.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Annyi baj legyen. Nem olyan nagy probléma ha nem egy kaptafára készülnek a játékok.

válasz erre
Valheim
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljaMikee profilja