Legalább 2 millió példányban kell fogynia a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-nak

2016. június 30.
3.0601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes híreket hozott nyilvánosságra a The Legend of Zelda: Breath of the Wild eladásaival kapcsolatban az a forrás, amelyik éppen tegnap hozta nyilvánosságra Shigeru Miyamoto azon befektetőknek szánt szavait, amelyek szerint a Nintendo még azért nem jelentette be az NX-et, mert attól félnek, hogy valaki lenyúlja egyedi ötletüket.

Miyamoto azonban állítólagosan a The Legend of Zelda: Breath of the Wild kapcsán is beszélt a japán konzolgyártó befektetőinek, ezáltal kiderült, hogy a jelenlegi adatok alapján legalább 2 millió példányt kell majd eladniuk az új Zelda-játékból ahhoz, hogy a beleölt fejlesztési költségek - 5 év alatt több mint 300 ember dolgozott, illetve dolgozik majd az alkotáson - teljesen megtérüljenek.

Habár lehetetlennek éppenséggel nem hangzik ez a hadművelet - különösen úgy nem, hogy nem csak NX-re, hanem Wii U-ra is megjelenik a játék -, de azért nagy optimizmusra és magabiztosságra vall a japánoktól, hogy ennyire bíznak új masinájukban és a Zelda névben.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 18 napja

Nagyon jónak tűnik a játék az előzetesen látottak alapján. Sokan szeretik a Zeldát és sokaknak van WiiU-juk, NX mellé meg alap cím lesz szerintem. Nem gondolom, hogy bármiféle nehézséget okoz 2 milliót eladni belőle.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 10 hónapja és 18 napja

Szerintem simán jön ebből a 2x eladás is.
Ahogy látom mindenhol a reakciókat úgy nem csodálkoznék ha még több menne el belőle.

válasz erre
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt