Left 4 Dead - Nem lesz demó verzió

2008. május 16.
1.7691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
A hamarosan érkező Left 4 Dead kapcsán a fejlesztő Valve bejelentette, hogy nem készülnek demó veriziót kiadni a játékból.

A döntést azzal indokolták, hogy igyekeznek a teljes verzióra koncentrálni, betartani az előzetesen beígért megjelenési dátumot, mintsem demó verzió kiadásával foglalatoskodnának. Ez azért meglehetősen gyenge kifogás a demó változat elmaradására úgymond, annak fényében pedig nem meglepő a dolog, hogy egyre kevesebb játékból készül ilyen verzió.

Egy korábbi cikkünkben már fejtegettük a trailer-ek térhódítását a demó változatokkal szemben. Mondhatni egyre inkább kikopik a divatból, ennek a jelenségnek pedig egyetlen kézenfekvő oka van: a trailer sokkal alkalmasabb eszköz arra, hogy a készítők kedvük szerint kiszínezhessék a készülőfélben lévő játékot, a demó viszont sokkal objektívebb képet fest. Az érem másik oldala, hogy a tapasztalatok szerint igenis sokat lendített az eladásokon a demó változat egy-egy remekbe szabott játék esetében.

No nem mintha arra gondolnánk, hogy a Left 4 Dead-nek bármiféle rejtegetnivalója közönsége előtt, elvégre is egy igencsak ígéretes akciójátékról van szó jelen esetben. A Valve üdvöskéje az év utolsó negyedében várható PC-re, illetve Xbox360-ra.
Left 4 Dead kapcsán a fejlesztő Valve bejelentette, hogy nem készülnek demó veriziót kiadni a játékból.'>
nincs még hozzászólás

Left 4 Dead
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások