Advertisement

L.A.W: Living After War: Készül a Nitrozen futurisztikus MMO-ja

2011. augusztus 12.
4.4561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
L.A.W: Living After War címmel készít MMO-t a Nitrozen fejlesztőcsapata, jelentette be mindezt a kiadóként bábáskodó ProSiebenSat.1 Digital.
Advertisement

A játékra érdemes lesz odafigyelni, ugyanis futurisztikus koncepciójával egy óriási űrt kíván betölteni a stílusban. A történet szerint egy nukleáris háború után a megmaradt túlélők egy Tomorrrow nevű űrhajó fedélzetén elhagyták a Földet. Kétezer év múlva azonban visszatérnek, hogy újjáépítsék a civilizációt, de újra meglátva a zöld bolygót, elképesztő felfedezést tesznek.

A Földön maradt és a nukleáris háborútól sérült emberek ugyanis mutálódtak és létrehoztak egy saját civilizációt, amelyet Nak-nak neveztek el. A visszatérők természetesen nem hagyják annyiban, hogy holmi mutáción átesett faj uralja valamikori élőhelyüket, így elkeseredett háborút indítanak az emberszerű teremtmények ellen. Ebbe az óriási harcba csöppenhetünk majd mi is, ha valamikor 2011 elején megjelenik a Nitrozen sok-sok jóval kecsegtető MMO-ja, amely leginkább történetével és koncepciójával szeretné felhívni magára a figyelmet, semmint a játékmenet újdonságaival.
Advertisement
1 hozzászólás

Aidon Assassin

12 éve, 3 hónapja és 6 napja

Éjen

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja