Launch traileren az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

2024. április 23.
4.7671
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az 505 Games és a Rabbit & Bear Studios bejelentette az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes megjelenését, amely a 2020-as év első számú Kickstarter-játéka volt és a főbb platformokra érkezett a mai napon.

A címet legendás játékfejlesztők, Junko Kawano (Suikoden I & IV) és a néhai Yoshitaka Murayama (Suikoden I & II) inspirálta és egy finoman kidolgozott, hat fős harcrendszert tartalmaz. Több mint 100 játszható karakterrel találkozhatunk és olyan játékmenetet kínál, amely a klasszikus JRPG-k modern változatát nyújtja.

Az 505 elnöke, Neil Ralley így fogalmazott:

Az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes méltó és diadalmas öröksége Murayama-san emlékének, és hihetetlenül büszkék vagyunk, hogy ma elindíthatjuk, hogy az egész világ élvezhesse. Köszönjük minden támogatónak és rajongónak, hogy segítettek nekünk életre kelteni ezt a hihetetlen játékot.


A JRPG PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox X|S-re, Xbox Onera, Switch-re és PC-re jelent meg a Steamen, az Epic Game Storeban és a GOG-on.

Nézd nagyban ezt a videót!Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes megjelenését, amely a 2020-as év első számú Kickstarter-játéka volt és a főbb platformokra érkezett a mai napon.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 6 napja

Minőségi cucc lesz! (y)

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete

Ez nagggyon kirááály! meglepett smiley

válasz erre
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
19.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaMitüzenarádió profiljarDAVE profilja