Láthatáron a Persona 3 Reload hatalmas bővítései

2024. március 07.
4.7771
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Atlus bejelentette a Persona 3 Reload: Expansion Passt az összes platformra, valamint a Game Passre, a tartalom három részletben érkezik 2024 folyamán, az első adag már a jövő héten itt lesz.

A március 12-én (kedd) érkező első csomag a Persona 5 Royal és Persona 4 Golden címekből származó zenéket hoz, miközben az Episode Aigis -The Answer dungeonjait fedezhetjük fel. Májusban várható a Velvet Costume & BGM Set, amellyel Velvet Room-témájú öltözékeket és háttérzenéket kapunk.

Szeptemberben pedig új animációkkal és UI-val találkozhatunk, sőt érkezik az alapjátékhoz toldott The Answer, ami egy hatalmas, a játék befejezését követően játszódó DLC. Ez utóbbi kibővíti a Persona 3 Reload történetét és új kalandra indulhatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!Persona 3 Reload: Expansion Passt az összes platformra, valamint a Game Passre, a tartalom három részletben érkezik 2024 folyamán, az első adag már a jövő héten itt lesz.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Igen combos! meglepett smiley

válasz erre

Hentes

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Tipikus modern játékipar. Ezek nem bővítések hanem a kiadás előtt kivett tartalmak amiket el lehet adni zsíros pénzekért.. szomorú smiley

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Jó sok minden jön.

válasz erre
Persona 3 Reload
24.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaiPet profilja