Landolt PS5-ön és Xbox Series X|S-en az Everspace 2

2023. augusztus 16.
13.8801
Botyi profilja, adatai
Botyi
A független AA-fejlesztő ROCKFISH Games bejelentette, hogy az űrbeli akció-RPG-jük, az Everspace 2 PC után megjelent PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re is, amelyben több mint 100 helyszínt fedezhetünk fel a csillagok között.

Az Everspace 2 már elérhető a Play Anywherrel az Xbox Game Passon, Series X-en 60 fps sebességgel fut, míg Series S-en 30 fps-sel. PS5-ön a játékmenetet összekötötték a DualSense kontroller különleges, haptikus visszajelzésével. A PlayStation 5 játékosok 60 fps sebességgel élvezhetik a kalandot, amelyben 30 órás az egyjátékos kampány, a mellékküldetések pedig újabb 100 órát tesznek hozzá.

Michael Schade, a ROCKFISH Games vezérigazgatója így fogalmazott:

Izgatottan várjuk a konzolos űrjátékok rajongóit, akik sci-fi akció-RPG-nkben a csillagok felé veszik az irányt. Ez a kaland több mint hat éve készül, és az elejétől a végéig a csapat minden tagjának abszolút szenvedélyes projektje volt. Az ősszel érkező ingyenes frissítésen kívül már elkezdtünk dolgozni egy jelentős bővítésen, amely több csillagrendszerrel, történeti tartalommal, karakterrel és felfedeznivaló zsákmánnyal jön.


1 hozzászólás

zender

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Még mindig baromi jól néz ki, nekem nagyon bejön.

válasz erre
Everspace 2
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja