Landolt Game Passen a Diablo IV

2024. március 28.
18.6351
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Xbox Game Pass ma három játékkal bővült, így az előfizetők a Diablo IV, a Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged és az Open Roads izgalmaiba vethetik bele magukat, közülük kétség kívül a Blizzard akciója RPG-je a legnagyobb durranás.

Bár a Microsoft 2023 októberében befejezte az Activision Blizzard felvásárlását, a Diablo IV az első cím, amely az Xbox Game Passra kerül. A pokol erőit legyőzni vágyó felhasználók Xbox Series X|S-en, Xbox One-on és PC-n csatlakozhatnak a Game Pass előfizetésükön keresztül.

Xboxokon a szokásos módon kezdhetjük el a kalandot, PC-n viszont van egy kis turpisság:

Nyisd meg az Xbox alkalmazást PC-n és győződj meg róla, hogy ugyanazzal a fiókkal vagy bejelentkezve, amely a Game Pass-előfizetéshez kapcsolódik.
A telepítésre való kattintás után megjelenik egy figyelmeztetés, hogy telepítsd a Battle.netet, a Blizzard online platformját. Ha még nincs Battle.net fiókod, akkor létre kell hoznod egyet. Ha pedig már van, a rendszer kérni fogja, hogy ezt kösd össze a Microsoft-fiókoddal.
Miután ezeket a lépéseket elvégezted, a játék letöltése megkezdődik és már indulhat is a móka!
Diablo IV, a Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged és az Open Roads izgalmaiba vethetik bele magukat, közülük kétség kívül a Blizzard akciója RPG-je a legnagyobb durranás.'>
2 hozzászólás

Tommy

2 hónapja, 4 napja

Érdekes hogy még nem tudták megoldani ezt a Battlenet integrációt!

válasz erre

muki

2 hónapja, 5 napja

Épp pár órája néztem, akkor még nem volt aktív. meglepett smiley

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaKisember001 profilja