Kukába kerülhetett az Abandoned című PS5-ös horrorjáték

2022. június 06.
4.0651
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem futott túl hosszú karriert a Blue Box Game Studios nagy sebbel-lobbal bejelentett horrorjátéka, amit sokan egyfajta Silent Hill pótlékként kezeltek, és rengetegen vártak is, de úgy tűnik mindhiába.

A GameSpot magazin információi alapján - amelyek egy belsős Discord szerverről származtak - a készítők az utóbbi hetekben és hónapokban teljesen elcsúsztak a fejlesztési munkálatokkal, időközben módosult a koncepció is, így végül arra a következtetésre jutottak, hogy felfüggesztik a munkát.

Ez a felfüggesztés pedig a hírek szerint nem átmeneti, hanem teljesen végleges lett, így hiába volt nagyon ígéretes az első teaser alapján, itt az ideje elengedni a projektet.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Kisember001

6 hónapja, 2 hete

Tartom magam ahhoz hogy ezt a játékot a saját hype-ja ölte meg. A fejlesztők egyszerűen beijedtek attól hogy mekkora felhajtás kerekedett a játék körül. Mindenki új Silent Hillt meg Kojimát várt, aztán mikor évek után leerőltettek volna a futószalagról egy újabb belsőnézetes tucathorrort, akkor még rosszabb lett volna a visszajelzés mint amit most a játék kukázásáért kapni fognak.

válasz erre

Gólem

6 hónapja, 2 hete

Nemár baszki. Megint egy ígéretes játékot meszelnek el.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 2 hete

Marha jó, mit ne mondjak.

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 2 hete

Gratulálok. Fel nem foghatom, mi ezen olyan hűha nagy meló....

válasz erre

muki

6 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hát ezért nagyon nagy kár!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMikee profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja