Közel 8 percnyi angol nyelvű gameplay felvételt kapott a Berserk

2016. november 04.
3.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A sok-sok japán kriksz-kraksz után végre érthető nyelvű feliratozással is szemügyre vehetjük végre a brutalitásáról ismert Berserk manga alapján készülő Berserk and the Band of the Hawk című videojátékot.

A közel 8 perces felvétel egyáltalán nem finomkodik velünk, így egy kis töltés után azonnal belevet minket a dolgok sűrűjébe, és gonosz lényecskék seregét szabadítja ránk, akiket hősünk oldalán a tutorial részeként úgy kaszabolhatunk halálra, hogy közben literszám fröcsög a vér.

A Koei Tecmo egyébiránt a múlt héten lezajlott londoni MCM Comic Con keretein belül rögzítette az alábbi képsorokat, amelyek mellé plusz információ, hogy ha tetszik a látvány, február 24-től már Európában is beszerezheted magadnak a játékot PC-re, PS4-re és PS Vitára.

Nézd nagyban ezt a videót!Berserk and the Band of the Hawk című videojátékot.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 11 hónapja és 15 napja

Ha nekem ezzel kellene huzamosabb ideig játszanom, eret vágnék. A videót sem bírom végignézni, szerintem szörnyű.

(Kérem vegye mindenki figyelembe, hogy ez személyes véleményem, saját lelki világomhoz és szellemiségemhez nem passzol eme kivitelű játék, ám senkit nem vetek meg, akinek ez tetszik! Kérem nem telenegatívozni a hozzászólásomat! Köszönöm röhögő smiley )

válasz erre
Berserk and the Band of the Hawk
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaBotyi profiljamarco profiljatotyak profiljaGargameth profilja