Közel 15 perc nosztalgikus gameplay felvételt kapott az Age of Empires: Definitive Edition

2017. augusztus 25.
4.8931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kölni gamescom 2017 expóra egy komplett demót vitt magával a Microsoft az Age of Empires: Definitive Edition-ről, amit a helyszínen bárki szabadon kipróbálhatott, így csak idő kérdése volt, mikor kapunk mi is egy végigjátszást belőle.

Erre egészen mostanáig kellett türelmesen várnunk, így az alábbiakban rögtön vethetünk egy pillantást a legendás stratégia első részének felújított változatára, ami olyan nosztalgikus hatást váltott ki belőlünk, hogy azt kis túlzással megkönnyeztük.

Mindez annak ellenére is igaz, hogy a felújított változat készítői a legtöbb esetben nem vették figyelembe azt, hogy közben elmúlt 20 év, így például a hajók még mindig úgy keringőznek a vízen, mint a balerinák, és az egységek mozgatása során a térkép még indig nagyra nőtt pixelekkel mutatja meg magát.

Ez azonban éppen emiatt szép, és a régi rajongók emiatt élvezik majd minden másodpercét a játéknak, ami október 19-én jelenik meg kizárólag PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!Age of Empires: Definitive Edition-ről, amit a helyszínen bárki szabadon kipróbálhatott, így csak idő kérdése volt, mikor kapunk mi is egy végigjátszást belőle.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 16 napja

Ha az én kedvenc játékom 20 év után felújítást kapna, kiugranék a bőrömből.

válasz erre

Gólem

7 éve, 2 hónapja és 17 napja

Szép lesz nagyon. Öröm volt nézni.

válasz erre

zender

7 éve, 2 hónapja és 17 napja

Na jó, ez tetszik! mosolygó smiley

válasz erre
Age of Empires: Definitive Edition
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja