Kooperatív móddal és mini-játékokkal lesz felszerelkezve a Dynasty Warriors Next

2011. november 29.
1.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Omega Force fejlesztőcsapatának egyik leghíresebb videojáték-sorozata, avagy a Dynasty Warriors hamarosan egy PlayStation Vitás mellékszálat kap, méghozzá egyszerűen Next alcímmel.

A régóta futó hack and slash alkotásról a hétvége folyamán kiderült, hogy nem csak a szokásos játékmenettel, hanem kooperatív móddal és mini-játékokkal is fel lesz szerelve. Az úgynevezett ad-hoc többjátékos módban egyidejűleg négy játékos vehet részt a harcokban, méghozzá ugyanennyi pályát átharcolva a saját maguk által megalkotott karakterekkel.

A mini-játékokkal kapcsolatban az Omega Force megerősítette, hogy fontos lesz hozzájuk felhasználni a gyroscope-ot és a konzol érintőképernyőjét, általuk elsütve például egy fegyvert vagy egyéb hasonló cselekvéseket. A frissen leleplezett opciókról egyelőre nem érkeztek bővebb információink, illetve a további, már korábban bejelentett darabokról sem, így például a szimpla többjátékos módról. A Dynasty Warriors Next ugyanakkor a PlayStation Vita egyik kezdő címe lesz, így a februári megjelenésig még van idejük pótolni a fejlesztőknek a hiányosságokat.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 9 hónapja

Valóban februárban kiadták, de nem lett egy nagyon erős játék. Igazából Vita-ra sincs valami tényleg ütős cím.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaKisember001 profilja