Advertisement

Komoly gondokkal startolt el PC-n a Wo Long: Fallen Dynasty

2023. március 03.
29.9021
Advertisement
Mikee profilja, adatai
Mikee
Nem indult zökkenőmentesen a Team Ninja démonirtós soulslike kalandjának, a Wo Long: Fallen Dynasty-nak a startja PC-n, komoly hibáktól hemzseg a program az asztali gépeken, a játékosok gyorsan el is kezdték lepontozni az akció-RPG játékot Steamen.
Advertisement

A Team Ninja legújabb alkotása, a Wo Long: Fallen Dynasty a mai napon startolt el konzolokon és PC-n, habár rengetegen tették magukat próbára a Han dinasztia korában játszódó játékkal, a startot beárnyékolták a különféle problémák PC-n. A Wo Long: Fallen Dynasty "Többnyire negatív" értékeléssel bír Steamen, sokak szerint borzalmasan fut a játék, a kamerakezelést, valamint a billentyűzettel és egérrel történő irányítást sokan nehézkesnek találták.

A leggyakoribb panasz a folyamatosan ugráló képkocka sebesség és a szaggatás, ami a játék tökéletes időzítést megkövetelő harcai miatt szinte játszhatatlanná teszi a programot. Sokoknál el sem indul a Wo Long: Fallen Dynasty, vagy csak egész egyszerűen kifagy néhány másodperc után, a Steam Deck-en pedig állítólag még rosszabb a helyzet. Szerencsére a Team Ninja csapata már dolgozik a javításon, ami talán orvosolni tudja majd a fenti problémákat.

Advertisement
5 hozzászólás

drift3r91

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

Túl puhányak és elnézőek a mai játékosok, nálam zéró tolerancia van mai napig. Nincs is a gépemen szenny CoD és hasonlók. Cserébe türelmes vagyok és nem görcsölök megjelenésig hogy hol van már az adott gém.

válasz erre

muki

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

De gáz hogy egy játékot nem képesek már rendesen összerakni.

válasz erre

VaPe

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

Meglepődött valaki?

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nem volt elég idejük tesztelgetni.

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ehh már meg sem lepődöm...

válasz erre
Wo Long: Fallen Dynasty
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Magnumpi profilja