Kojima is reagált a Death Stranding 2 hírére

2022. május 21.
28.3031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hideo Kojima reagált Norman Reedus megjegyzéseire, miszerint "most kezdte el" a második Death Stranding játékot - anélkül, hogy kifejezetten kommentálta volna a leleplezést, Kojima megosztott egy maréknyi képet a párosról.

Kojima azt a szöveget társította a poszthoz, hogy "menj a privát szobádba, barátom". Aki nem tudná, a privát szoba az a helyiség, ahol a főszereplő Sam Bridges - akit Reedus alakít - a Death Strandingben tett utazása során lábadozik. Hogy enyhítse a csapást, Kojima egy felfelé mutató hüvelykujj emojit is hozzátett, amit a szív-szemek követnek, ezzel is jelezve, hogy ő jófej, és nem haragszik.

Tegnap Norman Reedus látszólag megerősítette, hogy készül a Death Stranding folytatása. Egy új interjúban Reedus - a főszereplő, Sam Porter Bridges mögött álló színész - a Death Strandingről beszélt, és egyszerűen csak annyit mondott: "Most kezdtük el a másodikat".

Death Stranding játékot - anélkül, hogy kifejezetten kommentálta volna a leleplezést, Kojima megosztott egy maréknyi képet a párosról.'>
3 hozzászólás

totyak

2 éve,

Nekem egyelőre az első rész is kimaradt. Annyira hullámzó vélemények voltak és ráadásul a két véglet, vagy nagyon tetszett valakinek, vagy nagyon nem. Nem tudtam még úgy dönteni, hogy beszerzem. Aminek az az előnye, hogy mára már olcsó röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 4 napja

El nem tudom képzelni, hogy lehet folytatása. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 4 napja

Akkor ez már nem kérdés. mosolygó smiley

válasz erre
Death Stranding
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja