Kiszivárgott, mikor érkezhet az Elden Ring giga-bővítménye

2023. december 15.
22.5421
Botyi profilja, adatai
Botyi
2022 februárjában jelent meg az Elden Ring, 2023 februárjában a játék Shadow of the Erdtree DLC-jének bejelentése történt és most úgy tűnik, hogy 2024 februárjában végre megérkezhet a nagy bővítés is.

A mai nap folyamán egy új kiegészítőgyártóval való együttműködés jelent meg. de gyorsan eltüntették. Természetesen sikerült lementeni, a partnerség többek között néhány új, Elden Ring témájú kontrollerről szól, de azt is közölték, hogy a közelgő kiegészítő "2024 februárjában lesz elérhető", hogy egybeessen az "Elden Ring évfordulójával".

A megjelenési ablak még nincs megerősítve, de tekintve, hogy ez egy hivatalos együttműködés, pontos lehet. Egyszerűen csak annyi történhetett, hogy valaki túl sok információt egy kicsit túl korán felfedett. Mindenesetre a következő napokban, hetekben érdemes lesz figyelni, hogy mikor jelentik be a Shadow of the Erdtree című hatalmas bővítményt.

Elden Ring, 2023 februárjában a játék Shadow of the Erdtree DLC-jének bejelentése történt és most úgy tűnik, hogy 2024 februárjában végre megérkezhet a nagy bővítés is.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Várható volt hogy jön én azt hittem hamarabb.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát én beleuntam az a helyzet. Nem vagyok egy nagy DLC felhasználó, szóval ezért nem hiszem hogy újra teszem. Egyedül a Tomb Raider DLC-ket szerettem amúgy.

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Rajongók már be is vésték a naptárjukba! mosolygó smiley

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja