Kiszivárgott a The Evil Within 2 gamescom-os demója

2017. augusztus 29.
4.6981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Tango Gameworks és a Bethesda szerette volna, ha megmarad zárt ajtók mögött, azonban ismeretlen forrásból teljes egészében kiszivárgott a The Evil Within 2 kipróbálható demója, amit a kölni gamescom 2017-re szántak az alkotók.

Persze mielőtt bárki a letöltés gombot keresné, nem maga a program került nyilvánosságra, csupán a demó végigjátszását rögzítette valaki, aminek jóvoltából alapos betekintést nyerhetünk Sebastian Castellanos őrült történetébe, aki elveszett lánya után kutakodva szembeszáll a legrosszabb rémálmaival is.

Az alábbi felvételen egyébiránt a kérdéses horrorjáték második fejezete kapta a főszerepet, ami szinte még a sztori eleje, de mégis annyi beteg pillanattal találkozhatunk benne, hogy néhány alkalommal majdnem telepakoltuk tőle a nadrágunkat. A The Evil Within 2 október 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

The Evil Within 2 kipróbálható demója, amit a kölni gamescom 2017-re szántak az alkotók.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 12 napja

Nem is csak egyszerűen felvették egy kamerával, konkrétan egy játékvideó készült a demóból. Ott kellene keresgélni a tettest, akik hozzáfértek a demóhoz.

válasz erre

VaPe

7 éve, 2 hónapja és 13 napja

Woááááá nagyon dög! meglepett smiley

válasz erre

drift3r91

7 éve, 2 hónapja és 13 napja

Pár hónapja fejeztem be az 1et, volt benn egy pár idegesitő dolog, de nem könnyű fokozaton voltam, ha az 1et kapom tökéletesitve nativ 21:9et támogatva, már nem szólok egy szót se.

válasz erre
The Evil Within 2
18.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja