Kinect támogatással érkezik a Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1

2010. augusztus 17.
3.0671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány órával ezelőtt, viszonylag eseménytelenül zajlott le az Electronic Arts kölni konferenciája, aminek keretein belül történt azért néhány aprócska bejelentés, így például a novemberben megjelenő Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 kapcsán, a cég ugyanis megerősítette, hogy a már korántsem ifjú varázslótanonc legújabb játékba ültetett kalandjai támogatni fogják a Microsoft mozgásérzékelős kütyüjét, avagy a Kinect szenzort, ami a játékkal egyetemben november hónapban kerül a boltokba.

A konferencián az illetékesek egy érdekes bemutatót is tartottak ezzel kapcsolatban, amiről több forrás is azt állította, hogy fantasztikus volt, így tehát nagyon reménykedhetünk abban, hogy a Kinect és a legújabb Harry Potter alkotás házassága nekünk is szerez majd néhány kellemes percet.

Move támogatásról egyelőre még nem szóltak a fejlesztők, de a reményt ne adjuk fel ezzel kapcsolatban sem.
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 kapcsán, a cég ugyanis megerősítette, hogy a már korántsem ifjú varázslótanonc legújabb játékba ültetett kalandjai támogatni fogják a Microsoft mozgásérzékelős kütyüjét, avagy a Kinect szenzort, ami a játékkal egyetemben november hónapban kerül a boltokba.

A konferencián az illetékesek egy érdekes bemutatót is tartottak ezzel kapcsolatban, amiről több forrás is azt állította, hogy fantasztikus volt, így tehát nagyon reménykedhetünk abban, hogy a Kinect és a legújabb Harry Potter alkotás házassága nekünk is szerez majd néhány kellemes percet.'>
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 16 napja

Szerintem nem csak erre való. Azért ez egy forradalmi újítás, csak sokan le akarják húzni. Hogy a játékhoz is szóljak: egyik HP sem volt egy nagy valami, számomra leginkább a Lego játékokra hasonlítanak, mind tökegyforma.

válasz erre

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 16 napja

Na erre jó a kinect, kalimpálni. Legalább már van valami értelme.röhögő smiley

válasz erre

DNS

14 éve, 9 hónapja és 16 napja

A varázspálcát a Kinecttel együtt adják, vagy azt külön kell beszerezni?röhögő smiley

válasz erre
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja