Kiderült, mikor jön a The Precinct című GTA-szerű akció, amiben rendőrök leszünk

2024. június 09.
4.7431
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Kwalee és a Fallen Tree Games bejelentette a The Precinct megjelenési dátumát, a neon-noir sandbox cím, - amely a régi GTA-kra hajaz, csak mi leszünk a rendőrök, - még a nyáron érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

A játékban Nick Cordell Jr. újonc rendőrtisztet alakítjuk az 1980-as évek Amerikájában és a háborúzó bandák, a város hanyatlása és a rendőrségi korrupció között kell eligazodnunk, hogy helyreállítsuk a rendet. A fejlesztők szerint procedurálisan generált bűncselekményekre számíthatunk, a parkolási szabálysértésektől kezdve a bankrablásokig.

Továbbá intenzív autós és helikopteres üldözéseket ígérnek és rendőrségi munkánk során támogatást is kapunk: rendőrautókat, útakadályokat, tüskéket és egyéb segítségeket kérhetünk. Averno városában augusztus 15-től kezdhetjük meg a járőrözést, ezt egy hangulatos trailerrel jelentették be:

Nézd nagyban ezt a videót!The Precinct megjelenési dátumát, a neon-noir sandbox cím, - amely a régi GTA-kra hajaz, csak mi leszünk a rendőrök, - még a nyáron érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.'>
4 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Így elsőre (igazából már másodikra) nagyon bejön. Valószínűleg az is rátesz nálam egy lapáttal, hogy erősen emlékeztet a régi GTA-kra, vagy a Chinatown Wars-ra.

válasz erre

Hentes

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez de kruva jó! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nagyon adja, már tolnám!

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nálam igencsak várós!

válasz erre
The Precinct
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások