Kezdetét vette a Mytheon nyílt bétája

2011. február 23.
3.0901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Remek hírrel örvendeztethetjük meg a Mytheon című MMORPG rajongóit, ugyanis a True Games Interactive kiadó hivatalosan is bejelentette, hogy kezdetét vette a játék nyílt béta tesztelése.

A felhasználók a hivatalos weboldalról tölthetik le a programot: Mytheon hivatalos honlap A görög mitológián alapuló késztermékben az lesz a feladatunk, hogy hősünkkel felvegyük a harcot a gonosz istenek ellen. A készítők néhány új képet is közzétettek a produktumról, amelyek segítségével a játékmenetbe nyerhetünk egy kis betekintést.

A Petroglyph műhelyében formálódó alkotásban kreálhatunk magunknak egy saját hőst, amelyet kedvünk szerint személyre szabhatunk, játék közben pedig folyamatosan fejleszthetjük karakterünket és szintlépésre is lehetőségünk lesz. A mikrotranzakciós modellen alapuló programban különböző extra tartalmakat vásárolhatunk magunknak a játékbeli üzletben, kalandozásaink során pedig különféle eszközöket, tárgyakat gyűjtögethetünk. A matériában harcolhatunk egyedül, vagy csoportosan, emellett megidézhetünk bizonyos lényeket és varázsolhatunk is. A 3D-s MMORPG mitológiavilágában taktikusként, elementalistaként, vagy hadvezérként szállhatunk harcba a gonosz égi erők ellen.


Kezdetét vette a Mytheon nyílt bétája - 2. kép



Kezdetét vette a Mytheon nyílt bétája - 3. kép



Kezdetét vette a Mytheon nyílt bétája - 4. kép



Kezdetét vette a Mytheon nyílt bétája - 5. kép

1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 20 napja

Igen szép játék!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja