Advertisement

Két különleges kiadást is kap a Forza 5

2013. augusztus 16.
1.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Major Nelson, avagy a Microsoft egyik első embere a tegnap esti órákban hivatalosan is bemutatta saját blogján a Forza 5 két különleges kiadását, az Xbox One egyik legjobban várt exkluzív címe ugyanis egy Limited, valamint egy Day One kiadásban is megjelenhet majd.
Advertisement

Ennek köszönhetően megtudtuk, hogy a 60 dolláros Forza 5 Day One Edition megvásárlásával egy különleges DLC csomaghoz, avagy a három bónusz autót tartalmazó Day One Car Pack-hoz juthatunk hozzá ingyen és bérmentve, de természetesen sokkal több extra vár ránk, ha a limitált kiadás mellett voksolunk.

A 80 dolláros Forza 5 Limited Edition ugyanis már kézzel fogható extrákat is tartalmaz, így egy fémdobozt, valamint matricákat, ezen felül pedig letölthető tartalommal is alaposabban el lesz látva.

A Day One Car Pack három verdája mellett ugyanis ezért az árért kapunk majd még egy öt autót tartalmazó Limited Edition Car Pack csomagot, valamint egy VIP tagságot is, amivel rengeteg kiváltság mellett - gondolom már nektek is a könyökötökön jön ki - egy újabb DLC csomag üti a markunkat, ami a VIP Car Pack lesz és további 5 négykerekűt oldhatunk fel vele.

Két különleges kiadást is kap a Forza 5 - 2. kép

Advertisement
3 hozzászólás

rDAVE

10 éve, 5 hónapja és 9 napja

Hát semmi extra, épphogy szokásos.

válasz erre

AngryKnight

10 éve, 5 hónapja és 9 napja

totyak írta:
Elég vacak kis pakkok. A fémdobozon kívül semmi érdekes.
hát igen

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 9 napja

Elég vacak kis pakkok. A fémdobozon kívül semmi érdekes.

válasz erre
Forza 5
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profilja