Két izgalmas sztorit hoz a WWE 2K24 karrier módja

2024. március 01.
4.8481
Botyi profilja, adatai
Botyi
A 2K bemutatta a WWE 2K24 MyRISE trailerét, amely két sztorivonalból nyújt ízelítőt: a női divízió Unleashed élményéből és a férfi Undisputedjéből, ezekben a saját szupersztárunk karrierjét egyengethetjük.

Összesen nyolcvan jutalmat oldhatunk fel, köztük arénákat, visszavágókat, belépőket, MyFACTION kártyákat és bajnoki öveket. A női részlegben megkapjuk a lehetőséget, hogy a WWE-ben is bemuthassuk tehetségünket, a férfiaknál Roman Reigns a Rock nyomdokaiba lép és Hollywoodba megy.

Mindkét történet során olyan döntéseket hozhatunk, amelyek hatással lesznek karrierünk alakulására, többek között arra, hogy a hollywoodi sztár, a természetfeletti karakter vagy a gonosz archetípusát testesítjük-e meg. A WWE 2K24 standard és deluxe kiadásban is kapható lesz hazánkban, a megjelenés napja március 8.

Nézd nagyban ezt a videót!WWE 2K24 MyRISE trailerét, amely két sztorivonalból nyújt ízelítőt: a női divízió Unleashed élményéből és a férfi Undisputedjéből, ezekben a saját szupersztárunk karrierjét egyengethetjük.'>
1 hozzászólás

muki

3 hónapja, 4 napja

Nem számítottam rá hogy ilyen is lesz benne. Mondjuk még így sem annyira fog meg...

válasz erre
WWE 2K24
23.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja