Két ingyenes játékkal kezdi meg az új évet az Epic Games Store

2023. január 05.
36.6801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az Epic Games Store az új évben is folytatja jó szokását, ismét ingyen húzhatunk be játékokat az Epic virtuális boltjában, ezúttal két program, a Kerbal Space Program és a Shadow Tactics - Aiko's Choice lehet a miénk teljesen ingyenesen.

Erősen kezdi a 2023-as évet az Epic virtuális boltja, januárban ugyanis kapásból két játékot is behúzhatunk teljesen ingyen. Az egyik ingyenes játék a Shadow Tactics - Aiko's Choice, ami a rendkívül népszerű lopakodós, taktikai programnak, a Shadow Tactics: Blades of the Shogun című kalandnak az önálló kiegészítője. A DLC-ben az alapjáték egyik főhőse, Aiko kapja majd a főszerepet, ezúttal orgyilkos hősnőnk múltjának a szellemeivel kell majd szembenéznie.

A másik játék a Kerbal Space Program, amely során az aranyos űrlények, a kerbálok űrprogramja felett vehetjük majd át az irányítást. Változatos alkatrészekből hegeszthetünk majd össze magunknak különféle űrhajókat, amivel a csillagokat célozzuk majd meg. Mindkét játék január 12. 17:00 óráig érhető el ingyen, a Shadow Tactics - Aiko's Choice ide kattintva zsákolható be, a Kerbal Space Program pedig itt érhető el teljesen ingyen.

3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 27 napja

Ingyen még a Kerbal is jöhet. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 27 napja

Shadow Tactics király. Régen megvolt de eladtam úgyhogy most jól jön. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 27 napja

Kerbal Space-t rühellem, de a Shadow Tactics nagyon jól jön! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja