Két friss trailerrel is gyarapodott a Dragon Ball FighterZ

2017. szeptember 24.
4.0991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Csak úgy okádja magából a friss Dragon Ball FighterZ trailereket - vélhetően a TGS 2017 alkalmából - a Bandai Namco és az Arc System Works csapata, aminek jóvoltából most újabb látványos felvételeket csodálhatunk meg a nagy bunyóról.

Az alábbiakban felsorakoztatott videók közül az elsőn így rögtön Tien és Yamcha párviadalját tekinthetjük meg gameplay felvételek társaságában, ami azért különösen nagy élmény, mert aki nem tudná, Yamcha a Dragon Ball univerzumának egyik legerősebb harcosa, aki alaposan feladja a leckét Tiennek, a világ egyik utolsó háromszemű emberének.

Persze a második trailer sem kevésbé eseménytelen, méghozzá olyannyira nem, hogy Android 21 mutatkozik meg rajta életnagyságban, néhány átvezető animáció társaságában. A Dragon Ball FighterZ megjelenését jövő év elején várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!

Dragon Ball FighterZ trailereket - vélhetően a TGS 2017 alkalmából - a Bandai Namco és az Arc System Works csapata, aminek jóvoltából most újabb látványos felvételeket csodálhatunk meg a nagy bunyóról.'>
3 hozzászólás

Imperator

7 éve, 1 napja

Yamcha elég badass-nek tűnik. röhögő smiley

válasz erre

muki

7 éve, 1 napja

Ritka nagy baromság ez a játék. röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 1 napja

Nagyon király, mintha csak a rajzfilmet nézném.

válasz erre
Dragon Ball FighterZ
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2017
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljaBotyi profiljaRemulto profiljamarco profilja