Készül a Detective Pikachu folytatása, a rendező személyére is fény derült

2023. március 04.
29.1121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Hamarosan folytatást kaphat a Pokémon-rajongók nagy kedvence, a 2019-ben debütált élőszereplős Detective Pikachu-film, jól értesült források szerint már a rendezőt is megtalálták a készülőben lévő projekthez, ami jelenleg még nagyon a korai fázisban van.

A Detective Pikachu-film még 2019-ben robbant be a mozikba, habár a Game Channel szerkesztősége nem dobott hátast az adaptációtól (DNS kolléga írását ide kattintva találjátok), a pénztáraknál nem teljesített rosszul a film. A 150 millió dollárból forgatott Detective Pikachu 433,2 milliót hozott a konyhára, csak idő kérdése volt, hogy bejelentik a folytatást.

A Deadline értesülései szerint Jonathan Krisel lehet majd a második rész rendezője, aki elsősorban TV sorozatok, többek között a Portlandia és a Baskets kapcsán lehet ismerős. A Detective Pikachu 2 scriptjét Chris Galletta, A nyár királyai című vígjáték írója jegyzi majd, pletykák szerint Ryan Reynolds is visszatér majd valamilyen formában.

Még az is lehet, hogy ismét ő adja a hangját a beszélő sárga Pokémonnak, szerintünk sokan örülnének a visszatérésének. Bízunk benne, hogy hamarosan viszontláthatjuk majd a nyomozó pikachut, már csak egy hivatalos előzetes hiányzik a boldogságunkhoz!

4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

De várom már! NEM.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Nem volt olyan ****, de azért nem is vagyok nagyon rágyógyulva a folytatásra.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Jajj. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Ehh, rohadt **** volt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaKisember001 profiljamarco profiljatotyak profiljaGargameth profilja