Később jöhet az Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC-je, mint vártuk

2024. február 12.
7.1021
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Elden Ring DLC-jének, a Shadow of the Erdtreenek még mindig nincs megjelenési dátuma és lehetséges, hogy egyhamar nem is kapunk - legalábbis a FromSoftware anyavállalata, a Kadokawa pénzügyi jelentése szerint.

A február 8-án kelt dokumentumban azt írták, "keményen dolgozunk az Elden Ring DLC fejlesztésén, de egyelőre nem közöltünk megjelenési dátumot". Szintén a pénzügyi jelentésben olvasható, hogy a DLC csak egy a "különböző intézkedések" közül, amelyek "jelenleg folyamatban vannak" a játékhoz.

Ez a februári hónap az Elden Ring második évfordulója is, így sokan számítanak a hatalmas bővítmény megjelenésére. Időközben frissült az Elden Ring Steam-oldala, amelyből kiderült, hogy egy új DLC a fejlesztés "minőségértékelési" szakaszában van - hogy meddig, azt a From Software nem tudatta.

Elden Ring DLC-jének, a Shadow of the Erdtreenek még mindig nincs megjelenési dátuma és lehetséges, hogy egyhamar nem is kapunk - legalábbis a FromSoftware anyavállalata, a Kadokawa pénzügyi jelentése szerint.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

1 hete és 3 napja

Mi lehet ennyire bonyolult egy DLC-n? meglepett smiley

válasz erre

Tommy

1 hete és 3 napja

Csak a szokásos csúszás, mint mindig minden játéknál... röhögő smiley

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja