Advertisement

Késik az Until Dawn fejlesztőinek új VR-horrorja, a The Dark Pictures: Switchback

2023. január 24.
19.3181
Mikee profilja, adatai
Mikee
Szomorú híreket közölt a Supermassive Games, a Playstation VR2 nyitócímeként beharangozott The Dark Pictures: Switchback megjelenését elcsúsztatták, a The Dark Pictures sorozat spin-off epizódja a tervezettnél egy kicsit később fog érkezni.
 

A The Dark Pictures: Switchback február 22-én debütált volna, méghozzá az új PSVR 2 headset egyik nyitócímeként, azonban a fejlesztők úgy döntöttek, hogy eltolják a játék megjelenését egy hónappal. A késést azzal indokolták, hogy a lehető legélethűbb horror élményt szeretnék nyújtani a játékosok számára, ehhez viszont több időre van szükségük.

Az eddigi legambiciózusabb VR-projektjük lesz a The Dark Pictures: Switchback, ami egy hullámvasutas railshooternek ígérkezik, a The Dark Picture antológia pályáin, a Men of Medan, a Little Hope, a House of Ashes és a The Devil in Me helyszínein fog játszódni.

Korábban már volt egy hasonló próbálkozása a stúdiónak, 2016-ban Until Dawn: Rush of Blood címmel Playstation VR-ra érkezett egy hasonló VR-horror. A The Dark Pictures: Switchback március 16-án fog megjelenni Playstation VR 2-re, szerencsére addig sem maradunk exkluzív VR-címek nélkül, több mint 30 játék lesz elérhető a VR headsethez.

1 hozzászólás

Tommy

1 hete és 3 napja

VR híján azt mondom, annyi baj legyen.

válasz erre
The Dark Pictures: Switchback
16.490 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljaMikee profilja