Késik a Marvel's Avengers 2.3-as frissítése

2022. március 23.
30.1621
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Crystal Dynamics bő egy hónappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy még nem áll készen arra, hogy teljes részleteket osszon meg arról, hogyan fog kinézni a Marvel's Avengers jövőbeli tartalmainak ütemterve, de még így is van néhány frissítés a fejlesztőnél.

Egy ideje már hallottunk a közelgő 2.3-as javításról, és nemrég értesültünk néhány nagyobb változtatásról, amiket eszközöl, kezdve Nick Fury NPC-ként való visszatérésétől kezdve az új játékosok belépési élményének javításán át a War Table átdolgozásáig és még sok másig. Most azonban úgy tűnik, a javítás nem a várt módon érkezik.

A Crystal Dynamics nemrég a Twitteren erősítette meg, hogy a 2.3-as patch késik. A fejlesztő azt mondja, hogy extra időt vesz igénybe, hogy biztosítsa, hogy a játék új hangolása és a küldetések beszállása készen álljon, és hogy mint ilyen, úgy döntött, hogy késlelteti a javítást. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor várható most a megjelenés.

2 hozzászólás

Tommy

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hihetetlen hogy már a frissítések is késnek. KEzdődött a jelenség a játékokkal, aztán a DLC-kkel folytatódott, most meg már egy sima update sem készül el.

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ez legyen a legnagyobb probléma a játékkal...

válasz erre
Marvel's Avengers
19.889 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt