Képzett MI-botokkal csalnak a Rocket Leagueben

2023. január 11.
38.3041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az MI-botok megjelenése a Rocket Leagueben nem számít újdonságnak, de vannak játékosok, akik rangsorolt meccseken csalnak velük, videófelvételek szerint hibátlanul irányítják a labdát és küldik az ellenfél kapuja felé.

A Psyonix megerősítette, hogy "kisszámú játékos" jelenleg a Ranked módban használja a botokat csalásra és a fejlesztő arról is biztosította a rajongókat, hogy "aktívan vizsgálja a megoldásokat". A Rocket League botjait a közösség egy része fejlesztette ki, hogy megpróbálja feltárni a betanított MI-algoritmusokat és még versenyeket is rendeznek a különböző botok közötti helyi mérkőzéseken.

Ezeknek a robotoknak a fejlesztői nem szándékoztak csalóként használni őket, de vannak, akik továbbgondolták ezt. Az RLGym, a Rocket League egyik botfejlesztője tisztázta, hogy egyes játékosok "saját eszközöket alkalmaztak a [Rocket League] manipulálására, amelyekre nem vonatkoznak ugyanazok a korlátozások, mint az RLGym és az RLBotra" - ez a fő oka annak, hogy a botok megkerülhetik a játék csalás elleni rendszerét.

3 hozzászólás

Hentes

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Jó játék ez is. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Na ezért nem is játszok vele többek közt. Meg amúgy nem is tetszik. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

De hogy nem képesek ezt elhárítani? meglepett smiley

válasz erre
Rocket League Collectors Edition
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja