Kedvcsinálót kapott a Genshin Impact 4.5-ös frissítése

2024. március 04.
4.7711
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan ismét egy nagyobbacska frissítéssel gazdagodhat a Genshin Impact, a gyakorlatilag a semmiből érkezett és rövid időn belül hatalmas sikert aratott játékhoz ugyanis rendszeres időközönként érkeznek a friss tartalmak.

Március 13-án sem lesz ez másként, a miHoYo ugyanis bejelentette, hogy ezen a napon érkezik a Genshin Impact 4.5-ös verziója, amely Blades Weaving Betwixt Brocade címmel egy sor extra frissítéssel bővíti az alapokat, így Chiori csatlakozik a küzdelmekhez, aki egy alkímiai üzlet vezetője Mondstadtban, de ennél azért sokkal több feladat vár majd rá.

Az update mondhatni a szokásos extrákkal kecsegtet majd nekünk, rengeteg újdonsággal számolhatnak majd a rajongók PC-n, PS4-en, PS5-ön és mobilokon egyaránt, és ha egy kicsit többet szeretnél tudni, az alábbi videó válaszol a kérdéseidre.

Nézd nagyban ezt a videót!Genshin Impact, a gyakorlatilag a semmiből érkezett és rövid időn belül hatalmas sikert aratott játékhoz ugyanis rendszeres időközönként érkeznek a friss tartalmak.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

3 hónapja, 3 hete

Nagyon dög.

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 hete

Nem lehet nem szeretni ezt a gammát. mosolygó smiley Még mindig rohadtul le tud kötni.

válasz erre
Genshin Impact
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaGargameth profilja