Kalandozhatunk a Miasma Chronicles posztapokaliptikus világában

2023. május 24.
5.0321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Mutant Year Zero: Road to Eden alkotói, a The Bearded Ladies és az 505 Games közölte, hogy útjára indult a Miasma Chronicles című posztapokaliptikus taktikai kaland PlayStation 5-ön, Xbox Series X|S-en és PC-n.

A történet szerint a világ romokban hever egy Miasma nevű pusztító anyag jóvoltából, amely felemésztette a bolygót és az emberiség utolsó maradványait fenyegeti. A poros bányászvárosban, Sedentaryban nevelkedett Elvis nevű fiatalember birtokába kerül egy különös kesztyű, amely képes a Miasmát akarata szerint irányítani és robot "testvérével", Diggs-szel együtt elindulnak, hogy megoldják a rejtélyt.

A cím taktikus, körökre osztott harcokat ígér, közben fejleszthetjük a csapatunk fegyvereit és képességeit és valós időben fedezhetjük fel Új-Amerika kietlen szépségét. Ellátogathatunk kisvárosokba, kiterjedt erdőkbe és furcsa túlélőkkel teli ipari városokba, amelyek ötvözik az amerikai, western és sci-fi hatásokat. A játék már letölthető konzolokra, valamint a Steamről és az Epic Games Storeból, a fizikai változat június 9-től elérhető Európában.

Nézd nagyban ezt a videót!Miasma Chronicles című posztapokaliptikus taktikai kaland PlayStation 5-ön, Xbox Series X|S-en és PC-n.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Nagyon bejön!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Egész jó hangulata van.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

BAromi jó!

válasz erre
Miasma Chronicles
18.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja