Jump Force: az új patch átugorható átvezetőket és gyorsabb töltési időket szállít

2019. február 15.
8.5441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután sokan panaszkodtak a Jump Force kapcsán az átugorhatatlan átvezető videókra és a bosszantóan hosszú töltési időkre, a Bandai Namco gyorsan orvosolni kívánja a problémákat egy javítótapasz segítségével.

Az ezen problémákra gyógyírt jelentő patch az elkövetkezendő napokban fog berobogni, ezeken felül pedig további stabilitási javításokat is tartalmaz az update, tehát összességében egy sokkalta letisztultabb élményt várhatunk a frissítés megjelenése után.

Van abban valami szomorú és felvillanyozó is, hogy egy patch formájában kell egy szimpla átvezető átugrási lehetőséget implementálniuk, hiszen egy évtizede még elképzelhetetlen lett volna, hogy ilyen alapvető dolgokat utólag kelljen a játékba rakni, ugyanakkor jó látni, hogy egy már kiadott játékhoz is képesek ilyen volumenű adalékokat szállítani a fejlesztők.


Jump Force kapcsán az átugorhatatlan átvezető videókra és a bosszantóan hosszú töltési időkre, a Bandai Namco gyorsan orvosolni kívánja a problémákat egy javítótapasz segítségével.'>
3 hozzászólás

Patrik94

5 éve, 8 hónapja és 17 napja

Mondjuk én mindig megnézem az átvezetőket, úgy teljes a játék, de furcsállom hogy nem lehetett eddig átugrani. meglepett smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 8 hónapja és 18 napja

"panaszkodta" mintha lemaradt volna valami... nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Imperator

5 éve, 8 hónapja és 18 napja

Hányszor akarják végigjátszani, ha már a megjelenés napján át akarja mindenki ugrani az átvezetőket?

válasz erre
Jump Force
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profiljaiPet profiljarDAVE profilja