Júliusra tervezik a Super Street Fighter IV AE megjelenését

2011. május 17.
2.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A verkedős játékok egyik neves mentora, a Capcom nemrég egy FAQ-ban megerősítette a 2010-es Street Fighter IV Arcade Edition PC-s verziójának kiadatási hónapját, a pontos dátumot ugyanakkor továbbra sem óhajtják formális szavakba önteni, minthogy a kiadó szerint akad még mit rendezgetni a tárgyalóasztalon.

Az árkád változatról ennélfogva egyelőre nem is tudunk többet, csak azt, hogy nagyjából két hónap múlva pottyan a polcokra - már amennyiben minden a terv szerint halad.

A Capcom leintette a népet, mondván, semmit sem szeretnének elsietni, minthogy a számtani részeket még át kell beszélni.

"Higgyétek el, senki sem akarja nálunk jobban kiadni a PC-s verziót" - olvasható a FAQ-n.

"Vannak még logisztikai megbeszélnivalóink, mielőtt előállhatnánk egy sziklaszilárd dátummal, mindenesetre a cél az, hogy július elején adjuk ki. Cserkész becsületszavunkra!"

DLC formájában a Super Street Fighter IV Arcade Edition letölthető lesz Xbox LIVE Arcade-en és PlayStation Network-ön keresztül június 7-étől, míg kiskereskedelmi forgalomban később, június 24-én bukkan fel Európa-szerte (külön címként).
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja

Mindegy mikor jön, a boxomon ott a helye!

válasz erre
Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaSunyi78 profiljamarco profilja