Júliusban várható a Civilization V: Brave New World kiegészítő

2013. március 25.
1.8101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PAX East keretein belül a Firaxis nem csak egy új projektről adott hírt rajongóinak, hanem a Civilization V soron következő kiegészítésével kapcsolatban is megosztottak néhány információt, így például napra pontos megjelenési dátumot tűztek ki a Brave New World címre hallgató expanzióhoz.

Ennek köszönhetően kiderült, hogy július 9-én számíthatnak majd a rajongók világszerte a bővítmény premierjére, méghozzá vadonatúj civilizációkkal, csodákkal, valamint diplomáciai és kulturális beállításokkal a fedélzeten, de még újabb kolonizációs szcenáriók is várhatók a felhozataltól.

Érdekes lépés a Firaxis részéről, hogy a jövőben szeretnék majd valamilyen formában integrálni a Civilization V-be az XCOM tagjait is - méghozzá a normál ejtőernyős katonák helyére -, ám azt, hogy ez egy DLC vagy a kérdéses kiegészítő keretein belül fog megvalósulni, egyelőre még kérdéses.
Civilization V soron következő kiegészítésével kapcsolatban is megosztottak néhány információt, így például napra pontos megjelenési dátumot tűztek ki a Brave New World címre hallgató expanzióhoz.'>
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 napja

"a jövőben szeretnék majd valamilyen formában integrálni a Civilization V-be az XCOM tagjait is"

Ez most KOMOLY????????meglepett smileymeglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 napja

Elő kéne vennem az első részt. Valahol még megvan...

válasz erre
Civilization V
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
PAX 2013
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profiljaKisember001 profilja