Jövőre tolhatták a Nintendo Switch utódjának érkezését

2024. február 19.
11.8651
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az egész iparág az idei esztendőre várta a megjelenését, az Eurogamer, a VGC és több másik forrás is egyöntetűen arról pletykáltak a hétvégén, hogy értesüléseik szerint a Nintendo a jövő évre tolta a Switch utódjának premierjét.

A japánok egyelőre nem erősítették meg a szivárgásokat, azonban több forrás egyöntetűen állítja, hogy megbízható belsős informátorok erősítették meg nekik: a 2024 végére tervezett megjelenés helyett csak 2025 első negyedévében érkezhet majd a Nintendo Switch utódja, amiről tudni kell, hogy nem hardveres probléma miatt lett a jövő esztendőre tolva.

Éppen ellenkezőleg, az egyik forrás szerint a késés hátterében inkább az áll, hogy a Nintendo erősebb támogatást készítsen elő az indulásra, azaz szükség van még néhány erős videojátékra hozzá. Izgatottan várjuk a bejelentést, hogy ezúttal milyen érdekességgel állhat elő a Nintendo!
3 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 4 napja

A Nintendo konzoljai nagyon bejönnek nekem, mindig újító felfogásban alkotnak valamit, de a játékfelhozataluk nem nekem való. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány Switch cím érdekelne. Ennek ellenére érdekes módon néha vágyom egy olyan kis gépre röhögő smiley

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 4 napja

Kíváncsi lennék az okra...

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 4 napja

Azt se tudtam hogy előbbre tervezték. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja