Advertisement

Jövő tavasszal fog csak megjelenni az indie puzzle-kaland, a Planet of Lana

2022. augusztus 18.
4.7961
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Wishfully csapata által fejlesztett oldalnézetes puzzle-kalandjáték, a Planet of Lana eredetileg még az idén jelent volna meg, a fejlesztők viszont eltolták a megjelenési dátumot jövő évre, 2023 tavaszára.
 

A készítők szeretnék maradéktalanul teljesíteni az előre kitűzött célokat, a lehető legjobb minőségben szeretnék a Planet of Lana-t közzétenni. A játék egy egzotikus planétán játszódik, amit idegen robotok szálltak meg. Főhősünk, Lana és hűséges társa, Mui mentőakcióra indulnak, hogy megmentsék a főszereplőnk testvérét.

Utazásunk során egy változatos faunával, furcsa lényekkel és veszélyes gépekkel teli színes világot fedezünk majd fel. Játékmenet tekintetében sem lesz okunk panaszra, az oldalnézetes kaland során különféle platformer elemek, puzzle feladványok, lopakodós részek és izgalmas harcok egyaránt megtalálhatóak lesznek a játékban.

Grafikai fronton nagyon egyedi vizuális stílussal operál a játék, amely ötvözi a komplex parallaxis rétegezést, a kézzel rajzolt és a 3D-s grafikát, a zenei betétekért pedig Takeshi Furukawa, a The Last Guardian zeneszerzője felel majd. A Planet of Lana a tervek szerint 2023 tavaszán fog érkezni Xbox One-ra, Series X/S-re és PC-re. Öröm az ürömben, hogy az Xbox GamePass kínálatában az első naptól kezdve elérhető lesz a játék.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

fighterlaci

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nem vaj, kivárjuk. Imádom mostanában hogy megint NNYI ilyen minőségű indie játék van amúgy.

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Szép játék meg minden, de tucat. Millió ilyen van, nem fog hiányozni.

válasz erre

Tommy

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Baromi jól néz ki, imádom az ilyen stílusú játékokat!

válasz erre
Planet of Lana
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt