Jövő őszig még jönnek Firefox frissítések a Microsoft kiöregedő rendszereire

2016. december 27.
4.6191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság egy új rendszer telepítése után az első szoftverek egyike egészen biztosan egy böngésző, mely legtöbbször vagy a Google Chrome vagy pedig a Mozilla által fejlesztett Firefox.

A két óriási harca rengeteg platformra, funkcióra és apróbb dolgokra is kiterjed, melyek között bizony fontos szerepet kap a támogatás is. Nagyon sok felhasználó ugyanis még korábbi rendszert futtat a böngészésre alkalmas készülékén és nem mindegy, hogy kedvence meddig támogatja az adott rendszert. A Firefox nemrég az igencsak kiöregedő Microsoft fejlesztéseket használó PC-s tábort nyugtatta meg, hiszen kijelölték a böngészőjük XP és Vista támogatásának határidejét.

A hivatalos fejlesztői blogjuk szerint 2017 szeptemberéig támogatják a Windows Vista és Windows XP operációs rendszereket. Ennek megfelelően jövő őszig érkeznek majd szoftveres frissítések és hibajavítások, utána pedig már amúgy is illene legalább Windows 7-re frissíteni.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 13 napja

XP-ről már tényleg ideje lenne lemondani.

válasz erre

Tommy

7 éve, 6 hónapja és 13 napja

Nem értem azokat akik még mindig nem váltottak w10-re...

válasz erre

Patrik94

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

Beelőzik a konkurenciát ezzel, a Chrome már nem megy.

válasz erre

wegh

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

Aki ezeket a rendszereket használja úgyis ****ik az egészre, bármilyen böngésző futhat. Szerintem felesleges munka nekik...

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

Egyéni felhasználóknál szerintem nem sokat számít, hogy régi böngészőt használ. Nem szabad ismeretlen oldalakra barangolni, amik veszélyesek lehetnek és akkor nem lesz gond. Cégeknél érdekesebb a frissítés.

válasz erre

Santonio

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

Szuper, nagyon jól tolják!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt