Jövő héten érkezik minden platformra a Shovel Knight ingyenes Specter of Torment kiegészítője

2017. április 20.
3.9621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Yacht Club Games csapata az utolsó pillanatban ugyan, de bejelentette, hogy terveik szerint jövő héten már minden platformon elérhetik maguknak a rajongók a Shovel Knight következő ingyenes kiegészítőjét, amely Specter of Torment címmel már PC-re és Nintendo Switch-re letölthető lett.

Nemsokára azonban pótolják lemaradásukat, így míg Wii U-ra holnap külön berobog a bővítmény, addig PS4-re, PS3-ra, PS Vitára és Nintendo 3DS-re április 25-én számíthatunk rá, vagyis jövő kedden már végre minden platformon elérhetjük maguknak a frissítést.

A kérdéses kiegészítőben a rajongók egyébiránt a Specter Knight felett vehetik át az irányítást, és egy vadonatúj sztorit élhetnek át az oldalán, ami természetesen pontosan olyan élményeket igyekszik garantálni számunkra, mint az alapjáték.
Shovel Knight következő ingyenes kiegészítőjét, amely Specter of Torment címmel már PC-re és Nintendo Switch-re letölthető lett.'>
2 hozzászólás

markopolo

7 éve, 7 hónapja és 1 napja

Sajnos a wii u gépek beszerezhetetlenek pont mint a nes mini.... Az áruk hamarosan az egekbe lesz, ha valaki tud egy helyet ahol még van kérem közölje ne tartsa magaba....

válasz erre

totyak

7 éve, 7 hónapja és 7 napja

Microsoft konzolokat szépen elkerülte ez a játék.

válasz erre
Shovel Knight
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja