Jövő héten debütál a Resident Evil 4 VR mód

2023. december 01.
18.5551
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Resident Evil 4 VR Mode december 8-tól vár bennünket, hogy belépjünk a túlélő horror világába, a fejlesztők szerint a PlayStation VR2 segítségével minden eddiginél közelebbről élhetjük át az akciódús játékmenetet.

A Resident Evil 4 VR Mode ingyenes demója még aznap felkerül a PlayStation Storeba, ez 360 fokos betekintést nyújt a játék nyitó részébe és újdonságaiba, köztük a Shooting Rangebe. Ezen a gyakorló terepen kísérletezhetünk a fegyverekkel és megismerkedhetünk a realisztikus irányítással.

A Resident Evil 4 VR mód támogatja a teljes fő történetkampányt és közvetlenül Leon szemén keresztül láthatjuk a félelmetes világot. A csapat közleménye szerint a fegyvereket természetes mozdulatokkal lehet kezelni, beleértve az egyedi gesztusokat az egyes lőfegyverek újratöltésénél.

A játék emellett 2023. december 20-án debütál iPhone 15 Pro-n és az összes M1 chippel rendelkező iPad-en és Macen, vagy annál későbbi verzión.

5 hozzászólás

Pecas7605

5 napja és 3 órája

Sziasztok játszik valaki vr módban már a gyakorlópáján ki akadtam se egy segítség se egy info semi ki lövöv az összes bábut már legalább három órát kilodtam de semi adja és adja ujra

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

De kipróbálnám én is. Iszonyat király lehet.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyon kipróbálnám. VR party valakinél? röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

VR kimarad de mobilon én is tolom majd, remélem lesz belőle ilyen rövidített verzió, hogy ki lehessen próbálni! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

A mobilos mondjuk jobban érdekel!

válasz erre
Resident Evil 4 Remake
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja