Jön a Civilization VI!

2016. május 11.
2.6721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű meglepetéssel szolgált a mai napon a Firaxis Games csapata, akik nem csak idén ünneplik a népszerű Civilization-sorozat huszonöt éves évfordulóját, hanem ezen túlmenően még egy újabb epizódot is megjelentetnek a rajongók örömére.

A nemes egyszerűséggel Civilization VI címre keresztelt aktuális epizód egy hangulatos trailerrel mutatkozott be, ami mellett megtudtuk, hogy ezúttal is egy körökre osztott stratégiát várhatunk tőle - kizárólag PC-re -, amelynek során civilizációk és birodalmak felépítésével, illetve fejlesztésével válhatunk a világ uraivá.

Hogy mit is kínál címszavakban a Civilization VI? Többek között folyamatosan terjeszkedő birodalmakat és városokat, aktív kutatást, dinamikus diplomáciát, kombinált seregeket, kibővített többjátékos módot, valamint a tonnányi újdonság mellett egy olyan új tutorial rendszert, aminek hála nem csak a veteránok, hanem a legújabb rajongók is örömüket lelhetik a játékban.

A Civilization VI várhatóan október 21-én már felkerül a boltok polcaira, sőt mi több, a mai nappal előrendelhetővé is vált, így az alábbi trailer megtekintése után akár már most biztosíthattok magatoknak belőle egy példányt.

Nézd nagyban ezt a videót!



6 hozzászólás

Elisorne

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

A rajongók örülhetnek én meg megint akarom, de miután kijött rá jövök, hogy nem szeretem a CIV sorozatot szomorú smiley

válasz erre

kylx

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Azt hittem a Beyond Earth volt a 6. rész (ezek szerint tévedtem) - talán most összekötik a kettőt, és őskortól a jövőig mehetünk több bolygóra akár? Érdekes lenne, bár nem tudom mennyire megoldható.
Mindent összevetve, már most nagyon várom mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Azta!
Én meg leragadtam a 4. résznél... meg a 3. résszel játszottam még anno sokat... azt nem mondom hogy annyira szerettem csak ez volt a gépen. röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Eddig sem játszottam egyikkel sem, ezután sem fogok, pedig aranyosan van megoldva grafikailag.

válasz erre

muki

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Nagyon király. Nagyon szeretem.

válasz erre

sarakrael

8 éve, 6 hónapja és 21 napja

Az 5. rész újítása a hexagonokra felosztott pálya volt, most mondjuk lehetnének már oktogonok, és akkor stílusosan már a négyeshatos járhatna rajtuk röhögő smiley Bocs.

válasz erre
Civilization VI
21.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamuki profiljaGargameth profiljaBotyi profilja