Jól kezdett az ex-Battlefield fejlesztők új címe, a The Finals

2023. december 09.
4.9421
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az ingyenesen játszható FPS, a The Finals több mint 200 ezer játékost vonzott az első napon csak a Steamen, igaz, a béta óta történt változások csalódást okoztak néhány felhasználónak, például, hogy csökkentették a mozgási sebességet.

A The Finals nyílt bétája ősszel zajlott és nagyrészt pozitív visszhangot váltott ki, sokan dicsérték a túlzott akciót, a gyors tempót, a rombolható környezetet. Bár rengeteg pozitív felhasználói véleményt kapott a pénteki megjelenése óta, néhányan nem elégedettek a mozgás csökkentésével, amit a nyílt béta óta változtattak meg.

A fejlesztők még nem reagáltak a felvetésre, de úgy tűnik, hogy ez nem sok játékost akadályoz meg abban, hogy ettől függetlenül kipróbálja a címet. Az ingyenesen játszható, csapat alapú lövöldözős játék már elérhető Steamen, Xbox Series X|S-en és PlayStation 5-ön, ezzel párhuzamosan elrajtolt az első évad is.

Nézd nagyban ezt a videót!The Finals több mint 200 ezer játékost vonzott az első napon csak a Steamen, igaz, a béta óta történt változások csalódást okoztak néhány felhasználónak, például, hogy csökkentették a mozgási sebességet.'>
5 hozzászólás

zender

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Az igen, jól noymják! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ide vole, ez nekem eddig kimaradt!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Iszonyat jó játék amúgy, kegyetlenül rákattantam. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Már szedem is!

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Már próbálom is ki!

válasz erre
The Finals
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljaManiac profiljaMonyo profiljamarco profilja