Jól halad az EA Sports College Football, de még dolgoznak a licencelésen

2023. augusztus 02.
16.6711
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az EA szerint az egyetemi amerikai fociba repítő címük, az EA Sports College Football "hihetetlen előrelépést" tett, de még mindig a licencelésen dolgoznak, a kiadó közölte "sok" csapat jelentkezett, de még nem adtak hozzá valódi játékosokat.

Az első negyedévi eredménybeszámoló részeként tartott kérdezz-felelek során a kiadó vezetőit megkérdezték a játék előrehaladásáról, Andrew Wilson vezérigazgató azt válaszolta, hogy a fejlesztőcsapat "hihetetlen előrelépést tett". Hozzátette: a csapat hihetetlen munkát végez, a játékmenet tényleg összeállt és megragadja a különbséget az egyetemi futball és az NFL között.

Elárulta, a licencelési helyzetet nagyjából rendezték, jelenleg sok, ha nem a legtöbb iskola rendelkezik az engedélyekkel, hogy valódi nevükön szerepelhessenek a játékban. Továbbra is szorosan együttműködnek a sportági testületekkel, hogy minél több egyetemi sportoló legyen benne az EA Sports College Footballban az igazi nevükkel.

Egy évtized telt el az EA utolsó egyetemi futballjátéka óta, 1993 és 2013 között 21-et adtak ki, legutóbb az NCAA Football 14-et. A sorozat az évente megjelenő Madden NFL egyetemi megfelelőjeként szolgált és állítólag több tízmillió darabot adtak el belőle.
3 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Szerintem ez nagyon nem számít, de a rajongóknak biztos fontos.

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nem is tudtam hogy van ilyen game. meglepett smiley

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát sok sikert nekik akkor...

válasz erre
EA Sports College Football 25
30.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja