Japánban is csak jövő tavasszal jelenhet meg a Draqon Quest X

2012. szeptember 24.
1.4551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár volt egy halvány reménysugarunk azzal kapcsolatban, hogy az MMO köntösbe bújtatott Dragon Quest X Wii U-s változata már jövő tavasszal felkerülhet a boltok polcaira, de a Tokyo Game Show falai közül származó hivatalos információk szerint erre még csak halvány esélyünk sincs.

Amint ugyanis a széria megalkotója, avagy Yuji Horii a TGS 2012-n bejelentette a rajongóknak, még Japánban is csak valamikor 2013 tavaszán, tehát körülbelül fél év múlva jelenhet meg a Dragon Quest X.

A játék producere, Yosuke Saito a fenti információkra kívánt rákontrázni, amikor elárulta, hogy az online szerepjáték köntösbe bújtatott alkotáshoz szeretnének béta teszteket is nyélbe ütni, ám azokra is csak valamikor a jövő év elején, állítása szerint legkorábban januárban vagy februárban kerülhet sor.

A fentiek azt jelentik, hogy amennyiben a szokásos lokalizációs és jogi problémákat figyelembe vesszük, akkor itt a nyugati régióban jövő ősznél előbb aligha találkozunk majd a Dragon Quest X dobozával a boltok polcain.
Dragon Quest X Wii U-s változata már jövő tavasszal felkerülhet a boltok polcaira, de a Tokyo Game Show falai közül származó hivatalos információk szerint erre még csak halvány esélyünk sincs.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 3 napja

Pedig nagyon várom!

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 4 napja

Az soká van

válasz erre
Dragon Quest X
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja