Izgalmas helyről merít magának ihletet a Ghost of Tsushima mozifilm

2023. március 28.
31.8841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Maga Chad Stahelski, a John Wick mozifilmek rendezője gondoskodik arról, hogy normális filmadaptációt kaphasson a Ghost of Tsushima, emberünk pedig most éppen a John Wick 4 egyik vetítése után mesélt - többek között - erről a projektről.

Stahelski szerint például a John Wick negyedik epizódja alatt olyan új technológiákkal, Alexa kamerákkal és egyebekkel dolgozhattak, hogy az operatőri munkát annyira magas szintre tudták fejleszteni, ami már méltó lehet egy Ghost of Tsushima feldolgozáshoz, melyhez ráadásul érdekes helyről merítettek ihletet.

A rendező szerint ugyanis nagy hatással volt rá a játékon belül a Kurosawa mód, ami azért lehet érdekes, mert ezáltal nem kizárt, hogy a végeredmény teljes egészében fekete-fehér legyen, ami mellett azért még nem döntöttek száz százalékosan, de ott van a kalapban a lehetőség.
Ghost of Tsushima, emberünk pedig most éppen a John Wick 4 egyik vetítése után mesélt - többek között - erről a projektről.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Biztos nem nézném így meg. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Fekete fehér filmet biztos nem néznék szívesen, engem zavarna. Régi filmek úgy jók, de a modern film ne legyen már olyan. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 7 napja

Na ez nagy marhaság lenne. röhögő smiley

válasz erre
Ghost of Tsushima
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profilja