Itt a Renegade Ops gameplay trailer

2011. május 17.
2.8311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A teaser trailerek után most következzék a magával ragadó és elsöprő gameplay trailer - játékunk a Renegade Ops, az Avalanche Studios fejlesztőinek idei termése; azoké a srácoké, akik egyebek mellett a Just Cause sorozatért is felelőssé tehetők.

Bizonyára hallottatok már erről az ígéretes, akciódús, top-down nézetű shooter-ről, melyben elsődleges és egyetlen feladatunk annak a bitang Inferno-nak az elveszejtése, a küldetés pedig szemrevaló pályákba és őrületes robbanásokba vagyon ágyazva. Lessétek meg a trailer-t itt lent!

#tv#A Renegade Ops a korábbi híresztelések ellenére nem csupán az Xbox 360 és PlayStation 3 háza tájékán lesz elérhető, mint letölthető cím, hanem - miként arra már korábban fény derült -, a PC-seket is megörvendezteti majd. És a majd az majd, minthogy a konkrét megjelenési dátumot a mai napig nem volt hajlandó elárulni a SEGA. Mindenesetre, midőn megjelenik, lehetőségünk lesz single-ben és multiban egyaránt megberetválni az ellent, s ez utóbbiban akár 4 barátunkkal is vállvetve harcolhatunk co-op módban.

Száguldás, tankok, szerelem..."
Renegade Ops, az Avalanche Studios fejlesztőinek idei termése; azoké a srácoké, akik egyebek mellett a Just Cause sorozatért is felelőssé tehetők.'>
3 hozzászólás

marco

14 éve, 2 hónapja és 19 napja

A helikopteres rész tényleg a Strike sorozatra hasonlít. Régi szép idők... Amiga 500. Ajjjjh Uraim, akkor még játékokkal játszottunk...

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 20 napja

GIGALÁJK! :-) Nagyon király!

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 20 napja

Tiszta Desert Strike!

válasz erre
Renegade Ops
3.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja