Itt az első gameplay trailer, amelyen Joker felforgatja a MultiVersus-t

2024. május 14.
4.7781
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután hamarosan visszatérhet közénk a MultiVersus, a Player First Games gondoskodik majd arról, hogy friss tartalmakkal is megpakolják a játékot, az egyik legnagyobb újdonság pedig Joker lesz, aki alaposan felforgatja a multiverzumot.

Mi sem bizonyítja ezt jobban más, mint az alábbi gameplay trailer, aminek részeként alaposabban is megismerhetjük Joker sajátosságait, hogy mégis milyen káoszt és felfordulást hoz majd a MultiVersus keretein belülre, sőt az általa alkalmazott eszközökről is kapunk egy kis bemutatót.

Hogy Joker pontosan mikor érkezik a MultiVersus-ba, azt egyelőre nem tudni még, de nem lennénk meglepődve, ha május 28-án rögtön ott lenne a sorban, hiszen közel egy évvel azt követően, hogy eltűnt mindenhonnan, ezen a napon végre visszatér közénk a legendás alkotás.

Nézd nagyban ezt a videót!MultiVersus, a Player First Games gondoskodik majd arról, hogy friss tartalmakkal is megpakolják a játékot, az egyik legnagyobb újdonság pedig Joker lesz, aki alaposan felforgatja a multiverzumot.'>
2 hozzászólás

Moby Dick

2 hónapja, 5 napja

Ez nagyon jó.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 6 napja

A bolond. röhögő smiley

válasz erre
MultiVersus
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja