Itt az első FIFA 18 trailer!

2017. június 05.
4.6791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amint azt az Electronic Arts korábban beharangozta, ma délután hivatalosan is bemutatkozott a FIFA 18, méghozzá egy friss trailer segítségével, ami mellett kiderült pár apróság is a játékról.

Megtudtuk például, hogy a FIFA 18 borítóképén végre-valahára Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárfocistája kap helyet, és az Xbox-exkluzív Legends opciót az Icons váltja majd fel, méghozzá ezúttal már minden platformon.

Ezzel párhuzamosan megtudtuk, hogy a standard kiadás mellett a játék két további változatban is kapható lesz, méghozzá a fentiek alapján a Ronaldo Edition-ben és az Icon Edition-ben. A két kiadás közül előbbi három napos korai hozzáférést biztosít a játékhoz számtalan digitális extra mellett, míg az Icon Edition pedig a korai hozzáférés mellett különféle FUT jóságokat ad hozzá az alapokhoz.

A FIFA 18 várhatóan szeptember 29-én jelenik majd meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is, az első gameplay felvételeket pedig az EA E3-as konferenciáján csodálhatjuk meg róla.

Nézd nagyban ezt a videót!FIFA 18, méghozzá egy friss trailer segítségével, ami mellett kiderült pár apróság is a játékról.'>
5 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 1 hónapja és 24 napja

Xmester írta:
Ez ps-omra is elérhető?
Nem, a tiedre nincs...

válasz erre

Xmester

7 éve, 1 hónapja és 24 napja

Ez ps-omra is elérhető?

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 26 napja

Ritkán nézek focit, abból is csak a nagy eseményeket, de ezt az embert nagyon nem bírom. Szerintem rettentő ellenszenves alak. Jó, hogy már nem érdekel a FIFA, különben kénytelen lennék az ő képével ellátott dobozt venni.

válasz erre

1000feri

7 éve, 3 hónapja és 26 napja

Miért Ronaldo??...miért nem Torghelle...vagy Eppel Marci?? röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 3 hónapja és 26 napja

Nagyon ütős lett!

válasz erre
FIFA 18
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaBotyi profiljamarco profiljatotyak profilja