Ismét rossz hírek érkeztek a Star Wars: KOTOR Remakeről

2023. november 18.
15.9921
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Star Wars: Knights of the Old Republic Remakeről szóló hírek egyre csak rosszabbak, ugyanis most arról számoltak be, hogy a játékon jelenleg nem is dolgoznak - ezt állítja a Giant Bomb újságírója.

Jeff Grubb a Game Mess Mornings című podcastjéban hozta fel a témát: "Csak szeretném tisztázni, hogy ezen a játékon jelenleg nem dolgoznak. Egyszerűen csak stop. Ezen a játékon semmilyen módon, semmilyen stúdióban nem dolgoznak". Később felhozta azt, hogy a Sony törölte a leleplező trailert a YouTube-csatornájáról, ennek Grubb szerint lehet, hogy nem a lejáró jogdíj volt az oka.

Tavaly augusztusban a játékot elvették az Aspyr-től és egy kelet-európai Saber Interactive stúdióba költöztették. Az újságíró szerint azonban ezt is jegelték és nem egyértelmű, hogy végül melyik csapat készíti a játékot, ha egyáltalán lesz belőle valami.

A Saber és így az Aspyr tulajdonában lévő Embracer Group vezérigazgatója nemrég egy eredménybeszámoló során nem volt hajlandó nyilatkozni a KOTOR remake állásáról. "Észrevettem, hogy bármit mondok erre, az címlapra kerül. Szóval ez az egyetlen kommentárom" - mondta Lars Wingefors.
Star Wars: Knights of the Old Republic Remakeről szóló hírek egyre csak rosszabbak, ugyanis most arról számoltak be, hogy a játékon jelenleg nem is dolgoznak - ezt állítja a Giant Bomb újságírója.'>
5 hozzászólás

fighterlaci

7 hónapja, 2 hete és 1 napja

Már nem számítok rá, sajnos. szomorú smiley

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 2 hete és 1 napja

Már meg sem lepődöm... szomorú smiley

válasz erre

muki

7 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem értem mit ****akodnak ezzel a címmel ennyit. szomorú smiley

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nagyon nagy kár ez a huzavona.

válasz erre

Tommy

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Fuck. szomorú smiley

válasz erre
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja